Sila isi form ini untuk anda yang berminat mengorder barang ye.

Tiada sebarang paksaan untuk anda

Selamat membeli belah

~AmirahAnisan~

Nama:
Email:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Item 1:
Item 2:
Item 3:
Item 4:
Item 5:
Cara Pembayaran: Maybank
CIMB
RHB
Bank Islam
Cara Pengeposan: Pos Laju Semenanjung Msia
Pos Laju Sabah Sarawak
Tempoh Pembayaran: Saya akan membayar 2jam selepas medapat email dari amirahanisan
Saya akan membayar 24jam selepas mendapat email dari amirahanisan
Lain-lain perkara:

Pastikan anda betul-betul yakin dengan barang yang ingin anda beli sebelim meng'klik' butang submit.

Semak Email dalam tempoh 24jam selepas order dihantar.

 


This form powered by Freedback

Wednesday, May 25, 2011

AIR CENGKIH

untuk pengetahuan, saya ade resdung. setiap pagi bile bangun tido akn bersin... bersin dan bersin. so, bila nak wat sesuatu kerja tu jadi xbermaya, xseronok... so, my housemate cadangkan minum air cengkih... eewww... air cengkih? pahit kot... tp xpelah, utk kesejahteraan diri, try... actually dah dua bulan amalkan, dan alhamdulillah, hasilnye not bad, dah kurang bersin n batuk pun hilang. amalan yg tidak perlu keluarkan modal sbb sy ambik cengkih ni kat dapur mama saya.. haha... so, saya de snap beberapa gambar la utk tontonan umum.. meh2 saksikan...

masukkan cengkih ke dalam air panas


tutupkan/ biarkan semalaman


tadaaa... bila bangun pagi tu, die jadi la mcm ni, n boleh la diminum ye... 


rase die kelat2 skit. tp xpe, ini utk menjaga kesihatan, selain utk resdung n batuk, minum air cengkih ni pun baik utk gusi, kan de sesetengah org bile gosok gg akn berdarah kan? so, try la minum air cengkih ni, insyALLAH mujarab... tp kita xleh la tgk hasilnye cepat, ni kan petua tradisional, so, paham2 sudah... cube ye kawan2.. yg paling penting, 
TIADA KESAN SAMPINGAN!

2 comments:

  1. eewww.. mmg kelat pun.. tp jgn la minum cm kite minum jus oren.. telan tnpa memikirkan ape2... hehe.... syuk cube la... elok... xtipu..

    ReplyDelete

klik jgn xklik...